آیا رژیم گرفتن در طول بارداری خطری ندارد؟

آیا رژیم گرفتن در طول بارداری خطری ندارد؟

بارداری اصلاً وقت خوبی برای رژیم گرفتن نیست. به طور معمول، شما باید در طول بارداری حدود ۱۱ تا ۱۶ کیلوگرم وزن اضافه کنید. اگر اضافه وزن دارید، وزن هدفتان می‌تواند ۷ تا ۱۱ کیلوگرم باشد. افزایش وزن توصیه‌شده برای زنانی که چاقی مفرط دارند حدود ۵ تا ۹ کیلوگرم است.

مقداری از افزایش وزن به خاطر وزن جنین، رحم بزرگ‌شده، جفت و کیسهٔ آمنیوتیک، غیرقابل اجتناب است. اما این وزنی است که با تولد کودکتان ناپدید می‌شود.

وقتی باردار نیستید به ۲۱۰۰ کالری در روز نیاز دارید ولی در زمان بارداری شما به طور متوسط باید روزانه ۲۵۰۰ کالری دریافت کنید که هم شما و هم کودکتان به این کالری‌ها نیاز دارید.

در طول بارداری فیزیولوژی هم تغییر می‌کند. قند خون شما می‌تواند بین وعده‌های غذایی تا سطح خیلی پایینی کاهش پیدا کند و به همین دلیل است که بسیاری از زنان باردار احساس گرسنگی شدید می‌کنند و بین وعده‌های غذایی نیاز به غذا دارند. اگر در طول بارداری بخواهید وزن کم کنید، می‌بینید که به شدت گرسنه می‌شوید. 

جنین در به دست آوردن هر چیزی که نیاز دارد کاملاً ماهر و کارآمد است، بنابراین اگر غذای کافی نخورید بیشتر برای شما تهدیدآمیز است تا او. اما اگر شما سوءتغذیه داشته باشید این ریسک وجود دارد که جنین نیز رشد ضعیفی داشته باشید.

پیشنهاد این است که به ماه‌های بارداری به عنوان بخشی از یک تصویر بزرگ‌تر نگاه کنید. هر وزنی را که فکر می‌کنید باید کم کنید احتمالاً در طول سال‌ها و دهه‌های قبل از بارداری اضافه کرده‌اید. به جای این‌که تلاش کنید این وزن را در طول بارداری کم کنید، از این زمان برای ایجاد عادت‌های تغذیهٔ سالم که تا پایان عمرتان به شما سود می‌رسانند استفاده کنید.

روی تغذیهٔ سالم تمرکز کنید و نه روی کاهش کالری‌ها. این کار برای شما و کودکتان مفید است و کمک می‌کند مطمئن شوید که در طول بارداری بیش از چیزی که نیاز دارید وزن اضافه نخواهید کرد.

 

با دوستانتان به اشتراک بگذارید