چرا نمایشگرهای دیجیتال یک مشکل به حساب میآیند؟
مطالعات استفادۀ زیاد از رسانهها را با مشکلات متعددی از جمله بیشفعالی، کوتاه شدن بازۀ توجه، پرخاشگری، مشکلات خواب مشکلات خواب و چاقی مرتبط دانستهاند. تحقیقات اولیه نشان میدهد کودکانی که بیش از هفت ساعت در روز را پای نمایشگرها میگذرانند ممکن است تغییرات فیزیکی در مغز خود تجربه کنند.
اما واداشتن فرزندتان به کنار گذاشتن گوشی هوشمند یا خاموش کردن بازی ویدیویی میتواند به نبرد عظیمی منجر شود. به علاوه، برای کدام پدر و مادر پیش نیامده که دستورالعملهای کارشناسان را نادیده بگیرد و از نمایشگر برای مشغول کردن یک کودک نوپا در رستوران یا در حین انجام کارهای خانه استفاده کند؟ نکات زیر را به عنوان پیشنهاد برای رفع این مشکل بخوانید:
کودک خود را به حرکت وا دارید: اسباببازیهایی فراهم کنید که فعالیت بدنی را تشویق میکند. به عنوان مثال، طناب زدن یا سازههای بازی مخصوص آویزان شدن و بالا رفتن را انتخاب کنید.
به دوران کودکی خود فکر کنید: کارشناسان پیشنهاد میکنند برای اینکه بفهمید چگونه میتوانید کودک خود را سرگرم کنید، کمی وقت بگذارید و به یاد بیاورید که در کودکی و وقتی تلفنهای هوشمند وجود نداشتند چه کارهایی انجام میدادید.
مراقب زمان استفادۀ خودتان از نمایشگرها باشید: به عنوان والدین، میتوانید با ایجاد یک الگو به فرزندتان کمک کنید. توجه کنید و ببینید چطور عادت شما در استفاده از گوشیهای هوشمند بر تواناییتان برای حضور داشتن در زمان و مکان حال اختلال ایجاد میکند.
در مورد زمان نمایشگر بدانید.