تأثیرات حضور نوزاد در رابطۀ جنسی والدین

تأثیرات حضور نوزاد در رابطۀ جنسی والدین

در شش هفتۀ اول بعد از زایمان، شما به احتمال زیاد دچار خستگی شدید، دردهای مختلف بدن و گیجی هستید و بدنتان برای بهبود به زمان نیاز دارد. همچنین شما در هفت روز هفته در حال پاسخگویی یکسره به نیازهای نوزاد و مراقبت از او هستید و داشتن میل جنسی کم در هفته‌های اول پس از تولد نوزاد بسیار طبیعی است. اما غیر از این موارد، ممکن است حضور یک نوزاد جدید، تأثیراتی را در رابطۀ شما با همسرتان بگذارد. در این مطلب می‌توانید با تأثیر داشتن یک نوزاد در تغییر احساسات شما و همسرتان، زمانی برای داشتن رابطۀ جنسی با وجود یک نوزاد و زنده نگه داشتن تمایلات جنسی در صورت نداشتن آمادگی برای رابطۀ جنسی آشنا شوید.

تأثیر نوزاد در تغییر احساسات شما

شما یا همسرتان ممکن است دریابید یا احساس کنید که پیوند و رابطه‌ای که با نوزاد خود برقرار کرده‌اید، باعث شده است از لحاظ احساسی کمتر به یکدیگر توجه کنید. از سوی دیگر، ورود یک نوزاد می‌تواند آن‌قدر شادی‌بخش باشد که رابطۀ جنسی شما را بهبود دهد. اگر همسرتان نسبت به رابطۀ شما با کودک احساس حسادت یا ترس می‌کند، سعی کنید به شکل مداوم به او اطمینان دهید که عشق و نیاز شما به همسرتان تغییری نکرده است و به او فرصت‌های زیادی برای مراقبت و ایجاد ارتباط با کودک بدهید. در میان گذاشتن شادی‌ها و خستگی‌های مادر بودن با همسرتان نیز می‌تواند بسیار مؤثر باشد و حتی ممکن است احساسات عاشقانۀ شما را نسبت به یکدیگر بسیار بیشتر کند.

زمانی برای داشتن رابطۀ جنسی با وجود نوزاد

در صورت امکان، زمانی را برای تنها بودن و رابطۀ جنسی کنار بگذارید. اگر متوجه شده‌اید که حواس شما مرتب پرت می‌شود و گوشتان به صدای نوزاد تیز خواهد شد، شاید بتوانید یک یا دو ساعت کودک را نزد یکی از اعضای خانواده یا یک پرستار قابل اعتماد بگذارید. اگر نمی‌توانید این کار را بکنید، بهتر است زمان برقراری رابطۀ جنسی را با زمان چرت یا خواب کودکتان هماهنگ کنید و اگر کودک شما در نامناسب‌ترین زمان ممکن بیدار شد، شوخ‌طبعی خود را حفظ کنید و صبور باشید. هنگامی که کودک شما شروع به خوابیدن منظم در طول شب کند، این مشکل حل می‌‌شود و شما نیز در آن زمان کمتر خسته هستید و برای داشتن رابطۀ جنسی نیز وقت بیشتری خواهید داشت.

زندگی جنسی در صورت نداشتن آمادگی برای شروع رابطه

راه‌های بسیاری برای صمیمیت عاطفی و فیزیکی وجود دارد که بیشتر زوج‌ها آنها را می‌دانند و بارها آنها را در طول شبانه‌روز انجام داده‌اند. اما بعد از تولد نوزادتان، ممکن است حس کنید که چیزی وجود دارد که شما از آن بی‌خبرید و همین باعث سردرگمی روابط زناشویی شما شده است. شاید بد نباشد اگر دوباره این راهکارها را که برخی از آنها شامل موارد زیر است مرور کنید:

  • قبل از به خواب رفتن چند دقیقه همدیگر را ببوسید یا فقط در آغوش بگیرید.
  • از همسرتان بخواهید کمی شما را ماساژ دهد.
  • شما هم می‌توانید کف پاهای همسرتان را ماساژ دهد.
  • اجازه دهید همسرتان بداند که شما رابطۀ احساسی و عاطفی بدون نزدیکی کامل جنسی با او را نیز دوست دارید.
  • با همسر خود در مورد احساسات، نگرانی‌ها و انتظارات خود صحبت کنید.
  • بگذارید همسرتان بداند که هنگام بهبود از زایمان، شما نیاز به پشتیبانی و حمایت بیشتری دارید.
  • شما هم از همسرتان در مورد نیازها و نگرانی‌هایش سؤال کنید.
  • سعی کنید فرصت‌هایی فراهم کنید که بتوانید تنها باشید، بدون این که چیزی مزاحم شود یا عجله‌ای داشته باشید.
  • بین انجام کارهای روزانه هر وقت برایتان ممکن بود، با یکدیگر درد دل کنید.

با انجام کارهایی مثل این موارد، کم‌کم برایتان روشن می‌شود که ارتباط بین شما هنوز زنده است و لازم نیست نگران باشید یا بی‌دلیل حس کنید که بعد از تولد نوزاد، چیزی بینتان خاموش شده است. مطمئن باشید اگر تلاش درستی داشته باشید، شما هم دوباره می‌توانید رابطۀ جنسی خود را مدیریت و به کیفیت قبل بازگردانید.

با دوستانتان به اشتراک بگذارید

مقاله مرتبط