تعیین جنسیت جنین با رژیم‌ غذایی یا رژیم‌درمانی

تعیین جنسیت جنین با رژیم‌ غذایی یا رژیم‌درمانی

تعیین جنسیت جنین یکی از مسائلی است که خیلی از والدین در مورد درست یا غلط بودن آن سؤالات مختلفی دارند. خیلی از مادران به ما می‌گویند از دیگران شنیده‌اند که یکی از روش‌های تعیین جنسیت رژیم‌درمانی است! اما آیا استفاده از این روش‌ها سلامت مادر یا جنین را تهدید می‌کند؟ در این مطلب می‌توانید با موارد مهمی در رابطه با رژیم‌درمانی و جنسیت جنین آشنا شوید.

رژیم‌‌درمانی برای تعیین جنسیت

به اعتقاد بسیاری از متخصصان، تعیین جنسیت جنین قبل از بارداری کار درست و معقولی نیست. واقعیت این است که روش‌های تعیین جنسیت به طور قطع و ۱۰۰ درصد امکان موفقیت ندارد و مهم‌تر از آن برای سلامت جنین و مادر خطرساز است. استفاده از رژیم‌های غذایی خاص برای تعیین جنسیت کودک هم مثل دیگر این روش‌ها می‌تواند سلامت مادران باردار و حتی جنین را تهدید کند.

این روزها مراکز زیادی تحت عنوان تعیین جنسیت جنین با رژیم‌درمانی مشغول فعالیت‌ هستند و رژیم‌های غذایی عجیب و غریبی را برای والدین تجویز می‌کنند. کاری که به گفتهٔ کارشناسان حتی با وجود مبنای علمی و شانس بالای موفقیت می‌تواند سلامت مادر و جنین را با خطر مواجه کند و در برخی موارد عوارض جبران‌ناپذیری به دنبال داشته باشد.

همان‌طور که می‌دانید، تعیین جنسیت جنین بر عهدهٔ مرد است؛ یعنی همان موضوع کروموزوم X یا Y که از سوی مرد می‌تواند تعیین‌کنندهٔ جنسیت باشد. اما در روش‌های تعیین جنسیت همهٔ این موارد دستخوش تغییرات می‌شود. از آنجا که تغییرات میزان PH و یون‌ها در بدن در تعیین جنسیت نوزاد مؤثر است، روش‌های رژیم‌درمانی هم بر همین مبنای علمی پایه‌گذاری شده است. آزمایش‌های علمی نشان داده رژیم‌های درمانی می‌تواند تا ۸۰ درصد در تعیین جنسیت نوزاد موفق باشد.

در این روش‌ها، نسبت پتاسیم و سدیم بدن به میزان کلسیم و منیزیم تغییر می‌کند و با این تغییرات کنترل‌شده می‌توان جنسیت نوزاد را تعیین کرد. در این روش‌ها زنان باید سه ماه قبل از بارداری تحت رژیم‌های خاص غذایی قرار بگیرند تا میزان این عناصر در بدن آنها به اندازهٔ مشخصی تغییر کند و نتیجهٔ دلخواه حاصل شود. اما همین‌جاست که باید نسبت به سلامت مادر و جنین نگران شد.

خطر رژیم‌درمانی تعیین جنسیت برای مادر و جنین

تصور کنید زنی به مدت سه ماه قبل از شروع بارداری تحت رژیم‌‌درمانی خاصی قرار گرفته و میزان عناصر حیاتی چون سدیم و کلسیم به اندازهٔ زیادی تغییر کرده است. این می‌تواند خطرات زیادی چون افزایش فشار خون، تپش و نامنظمی ضربان قلب، اخلال در عملکرد کبد و حتی در برخی از موارد نارسایی و از کارافتادگی کلیه برای مادر به دنبال داشته باشد.

از سوی دیگر، این زن باید میزبان جنینی باشد که برای رشد کامل به همهٔ مواد مغذی و عناصر حیاتی بدن مادر نیاز دارد. کمبود یا افزایش بیش از حد برخی عناصر به دلیل تعیین جنسیت در بدن مادر برای جنین هم خطرناک است. در واقع، این‌ گونه اقدامات عملاً شانس تولد نوزاد سالم را کاهش می‌دهد. به همین دلیل، بیشتر متخصصان انجام این کار را به هیچ خانواده‌ای توصیه نمی‌کنند، چون عوارض این روش تعیین جنسیت هنوز برای متخصصان به شکل کامل شناخته‌شده نیست.

در مورد رژیم غذایی بارداری بدانید.

با دوستانتان به اشتراک بگذارید

مقاله مرتبط