چهار سال و پنج ماه: کلاس شنا

فرزند چهار سالهٔ شما حالا در ماه ششم از چهار سالگی‌اش قرار دارد. در این مطلب با بخشی از روزهای زندگی یک کودک چهار ساله آشنا شوید.

کلاس شنا

فرزند شما ممکن است مثل یک ماهی کوچک در آب راحت باشد یا ممکن است بترسد و روی لبه‌ٔ استخر کز کند. در هر صورت، کلاس‌ شنا روشی عالی برای یادگیری اصول ایمنی در آب و کار روی هماهنگی حرکتی است.

چهار سالگی برای شروع معمولاً سن خوبی است. برای یادگیری شنا، کودک باید به اندازهٔ کافی بالغ باشد که همراه یک مربی اما بدون شما در آب بماند و باید بتواند بدون بلع مقدار زیادی آب حرکت کند. او باید بتواند به راهنمایی‌ها توجه کند و قادر و مایل باشد که وقتی به او گفته می‌شود کاری را متوقف کند، انجام دهد.

با پیدا کردن یک مربی دارای مدرک مربیگری شنا که در مورد بچه‌های خردسال هم تجربه دارد، شروع کنید. بسیاری از استخرها و باشگاه‌های ورزشی دوره‌های آموزش شنا را برای مبتدیان جوان ارائه می‌دهند. درمورد بچه‌های چهار ساله، کلاس باید سرگرم‌کننده باشد. سؤال کنید که آیا کلاس شامل موسیقی یا بازی نیز هست؟ همچنین باید به فرزندتان اجازه داده شود که با سرعت خاص خودش پیشرفت کند. این غیرمعمول نیست که جلسه‌ٔ اول چند بار برای یک بچه تکرار شود. جلسه‌ٔ اول ممکن است فقط صرف احساس راحتی کردن در آب شود.

اطمینان حاصل کنید که نظارت کافی وجود دارد. در این سن، یک مربی به ازای هر چهار کودک نسبت خوبی است. برای مبتدیان، درس‌ها باید شامل اصول ایمنی در آب و همچنین شناور شدن اولیه، تنفس و حرکت پا و دست‌ها باشد. در مورد مهارت شنا کردن کودکان بیشتر بدانید.

نکتهٔ والدین: توجه کردن به حرف‌های کودک

این موضوع که فرزند چهار سالهٔ شما اهل گفت‌وگو و معاشرت باشد، ویژگی خوبی است. اکنون قدم‌هایی بردارید تا مطمئن شوید که او در ۱۵ سالگی نیز هنوز می‌خواهد با شما صحبت کند. یکی از بهترین راه‌های تقویت ارتباط خوب که از ساده‌ترین راه‌های آن نیز هست، گوش دادن به حرف‌های کودک است.

البته غیرممکن است که هر بار کودکتان دهانش را باز می‌کند، توجه کامل خود را به او معطوف کنید، اما سعی کنید تا جایی که ممکن است به سمتش برگردید، به او نگاه کنید و گوش دهید. چشم دوختن به صفحه‌ٔ رایانه یا تلفن، این پیام را به او می‌دهد که سخنانش مهم نیست. پریدن به میان حرفش نیز همین تأثیر را دارد. فکر کنید اگر خودتان بودید از این کار چه احساسی پیدا می‌کردید.

در مورد اهمیت یک شنوندهٔ خوب بودن به بچه‌ها بدانید.

با دوستانتان به اشتراک بگذارید

مقاله مرتبط